AUTO-BENZ AS består av mekanikere/teknikere som har flere tiårs erfaring med Mercedes-Benz. Siden alle våre mekanikere/teknikere kun har arbeidet med Mercedes-Benz, gir dette en servicekompetanse som er sjelden. Våre medarbeidere utdannes kontinuerlig i Mercedes-Benz organisasjonen, Mercedes-Benz Global Training. Dette gjør at vi holder oss oppdatert på de nyeste Mercedes-Benz modellene, som gir faglig trygghet til deg som Mercedes-Benz eier.

Ved å bruke oss får du mange fordeler du ikke oppnår andre steder. Alt arbeid foregår etter bilfabrikantens retningslinjer og arbeidet blir utført av spesialister til konkurransedyktige priser.

I tillegg får du stempel i serviceheftet og komplett servicehistorikk som sikrer annenhåndsverdien på bilen din. Våre erfarne fagfolk bruker all sin kunnskap på bare ditt bilmerke. Kompetente mekanikere sammen med bilfabrikantens diagnoseutstyr øker effektiviteten og gir deg en lavere pris på oppdraget.

Mercedes-Benz har utviklet Digital Service Booklet for å kunne gi deg enda sikrere dokumentasjon på utført service- og vedlikehold i fremtiden. Med denne nye formen for dokumentasjon er servicebevisene alltid lett tilgjengelig – online i det digitale serviceheftet.Samtlige servicedata for bilen er dokumentert gjennom hele bilens historie og kan ikke lenger gå tapt. Det innebærer at din rett til garanti når som helst vil kunne påvises, også dersom du skulle miste den personlige, digitale servicerapporten.

Alle data blir lagret i Mercedes-Benz database, som Auto-Benz AS er koblet opp mot. Det betyr at vi kan sjekke servicehistorikken, uavhengig av manuelle servicehefter. Servicer hos oss blir på lignende måte tilgjengelig for andre Mercedes-Benz verksteder.

Reklamefoto

Vi tar også frontruteskift og rep av steinsprut på din Mercedes-Benz ihht fabrikkens spesifikasjoner.

Våre verkstedpriser tåler absolutt sammenligning mot konkurrentene. Vi trenger ikke prisløfte som mange av våre konkurrenter.
Vi er og skal være best på pris og kvalitet!

 

OBS: For firma og næringskunder utfører vi reparasjoner på kvelder etter avtale, uten tillegg i prisen!

  • Service og reparasjoner

  • AC service og reparasjoner

  • PKK inntil 7500 kg

  • Bobiler: Service, rep og Eu.kontroll

  • Firehjulsmåling

  • Ruteskift/ Rep av steinsprut

  • Rep av småskader

  • Overhaling av automatgirkasser

  • Delesalg